Meesautomotive

Published on 12 August 2022 at 09:37

Mees Automotive is Myspiritcar sponsor van het 1e uur. Toen wij net startte gunde Mees ons hun vertrouwen. Initiatief en jeugdig ondernemerschap konden zij waarderen. Immers, dat typeert ook Mees zelf en de 2 oprichters Gert-Jan en Vincent.

Na zelf beiden zo’n 10 jaar in de autobranche te hebben gewerkt, verwezenlijkten deze 2 nog jonge mannen in 2020 hun droom. Dit door Mees Automotive op te richten: hun eigen onafhankelijke autodealer in Oosterbeek. Met de lange termijn-visie om met de hoogste servicegerichtheid en kwalitatief goede auto’s hun bedrijf te runnen. Dit in tegenstelling tot de “snelle jongens” die met “hit and run” hun winst genereren.

Mees Automotive is gespecialiseerd in auto’s van zo’n 3 jaar met weinig kilometers op de telling uit het hogere middenklassesegment. Heel gericht wordt er naar goede auto’s gezocht. Niet naar bulk maar naar een select aantal uitstekende auto’s. Waarbij zij deze vaak uit Duitsland worden geïmporteerd. En vaak uitgerust zijn met de uitgebreidere optiepakketen/business lines. Zelf lopen ze de auto’s volledig na en zorgen er voor dat de auto’s geen enkel mankementje vertonen. De auto’s blinken in de showroom en zien er echt als nieuw uit.

Met deze focus op hoge kwaliteit van een selecte hoeveelheid auto’s is de doorlooptijd van de auto’s in de showroom hoog. Gekoppeld aan de lage overhead kosten, kan Mees Automotive hun auto’s tegen scherpe prijzen aanbieden. Scherpe prijzen maar geen bodemprijzen. Want dan kom je vaak bedrogen uit. En dat is nou exact wat er bij Mees niet gebeurt. Getuigen onder andere de bijna perfecte Google Review score van 4.9 (uit 5). Bij Mees Automotive is afspraak afspraak. En wij zijn dan maar wat trots om hun als sponsor te hebben!

 


Add comment

Comments

There are no comments yet.